Ontdek ons hotel

IMG_0843-e1427449078369

Kamers en suite

De kamers, zowel tweepersoonskamers als eenpersoonskamers en onze suite in ons hotel zijn perfect voor allerlei gelegenheden. Met het aanbod van 36 kamers is er voor iedereen een geschikte accommodatie. Ook zeer geschikt voor het onderbrengen van uw personeel en zakelijke klanten

Inchecken dient te geschieden tussen 15:00 uur en 22:00 uur. Indien het voor u niet mogelijk is binnen deze tijd in te checken, vragen wij u om contact op te nemen met de receptie.

Uitchecken kan op dinsdag – vrijdag tot 10:00 uur. En op zaterdag & zondag tot 10:30 uur.

U gaat naar Sauna de Veluwe?

Heeft u een arrangement bij Sauna de Veluwe (www.saunadeveluwe.nl) geboekt en u boekt een standaard tweepersoonskamer bij ons dan krijgt u het ontbijt t.w.v.              € 15,50 per persoon gratis. U moet dan bij de boeking aangeven dat u naar de sauna gaat. Bij het inchecken vragen wij om een bewijs en dan rekenen wij geen ontbijt. Geldt niet voor de budgetkamers.

Ontbijt

Wilt u ’s morgens voordat u gaat nog even genieten van een heerlijk ontbijt? Reserveer dan bij het inchecken een tafel bij ons ontbijtbuffet voor €15,50 p.p.. Op ons buffet staan enkele broodjes, croissantjes, zoetigheid, beleg, boter, ontbijtkoek, cracker, beschuit, gekookte eieren, scrambled eggs met uitgebakken spek, yoghurt, vruchtjes en muesli etc. Ook hebben wij een klein buffetje waar u koffie, thee, cappuccino, espresso etc. kan pakken.

Op deze tijden zal dit ontbijt voor u klaar staan:

Dinsdag t/m vrijdag tussen 07:00u en 09:30u.

Zaterdag & Zondag tussen 08:00u en 10:00u

FH4B0880

Ideale ligging om te wandelen, fietsen en winkelen

Hotel Hugo de Vries is mooi gelegen te midden van Barneveld, Ede en Veenendaal. Het hotel ligt aan de rand van het gezellige dorpje Lunteren.

In en om Lunteren kunt u:

– winkelen in het knusse, autovrije centrum
– smaakvol dineren in één van de restaurants
– gezellig wat drinken op één van de terrasjes of in één van de bars
– fietsen of wandelen in de prachtige bosrijke Veluwse omgeving
– met de trein, auto of fiets naar Ede waar u uitgebreid kunt winkelen

FH4B0963

Wat vonden anderen van ons hotel?

Een weekend fietsen op de Veluwe en een bezoek aan het Ballonfiësta in Barneveld,met een overnachting bij jullie, was prima! Het hotel ziet er gezellig en sfeervol uit en het personeel is vriendelijk! Wij hebben er heerlijk geslapen in de nette budgetkamer en lekker gegeten van het uitgebreide ontbijt….