Ontdek ons hotel

Hotel Hugo de Vries

Kamers en suite

De kamers, zowel tweepersoonskamers als eenpersoonskamers en onze suite in ons hotel zijn perfect voor allerlei gelegenheden. Met het aanbod van 38 kamers is er voor iedereen een geschikte accommodatie. Ook zeer geschikt voor het onderbrengen van uw personeel en zakelijke klanten

Inchecken dient te geschieden tussen 15:00 uur en 21:00 uur. Indien het voor u niet mogelijk is binnen deze tijd in te checken, vragen wij u om contact op te nemen met de receptie.

Uitchecken kan op dinsdag – vrijdag tot 10:00 uur. En op zaterdag & zondag tot 10:30 uur.


U gaat naar Sauna de Veluwe?

Heeft u een arrangement bij Sauna de Veluwe (www.saunadeveluwe.nl) geboekt en u boekt een standaard tweepersoonskamer bij ons dan krijgt u het ontbijt t.w.v. € 11,50 per persoon gratis. U moet dan bij de boeking aangeven dat u naar de sauna gaat. Bij het inchecken vragen wij om een bewijs en dan rekenen wij geen ontbijt. Geldt niet voor de budgetkamers.


Ontbijt

Wilt u s’morgens voordat u gaat nog even genieten van een heerlijk ontbijt? Reserveer dan een gedekte tafel voor €12,50. Op deze tafel staan enkele broodjes, croissantjes, zoetigheid, beleg, boter, ontbijtkoek, cracker, beschuit etc. Ook hebben wij een klein buffetje waar u koffie, thee, cappuccino, espresso etc. kan pakken. Bij het buffet hebben wij voor u ook gekookte eieren, scrambled eggs met uitgebakken spekjes, yoghurt, vruchtjes en muesli.

Op deze tijden zal dit ontbijt voor u klaar staan:

Maandag t/m vrijdag tussen 07:00u en 09:30u.

Zaterdag & Zondag tussen 08:00u en 10:00u

Bekijk onze kamers

HUGO’S RESTAURANT

Onze chef-kok heeft gekozen voor pure, maar toch traditionele gerechten met eerlijke en lokale producten om zo ook de lokale ondernemers te steunen! We hebben gekozen voor een kleine kaart om zo verlies tegen te gaan in deze tijden. We vinden het erg leuk dat u er bent en ons helpt!

Heeft u diëten en/of allergieën geef dit bij ons aan, dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden bekijken.

 

 

Klik hieronder op menukaart om ons complete menu te zien die wij kunnen serveren op ons (overdekte) terras of op reservering in ons restaurant.

Menukaart

Ideale ligging om te wandelen, fietsen en winkelen

Hotel Hugo de Vries is mooi gelegen te midden van Barneveld, Ede en Veenendaal. 
Het hotel ligt aan de rand van het gezellige dorpje Lunteren.

In en om Lunteren kunt u:

– winkelen in het knusse, autovrije centrum
– smaakvol dineren in één van de restaurants
– gezellig wat drinken op één van de terrasjes of in één van de bars
– fietsen of wandelen in de prachtige bosrijke Veluwse omgeving
– met de trein, auto of fiets naar Ede waar u uitgebreid kunt winkelen

Ontdek de Veluwe

Wat vonden anderen van ons hotel?

Een weekend fietsen op de Veluwe en een bezoek aan het Ballonfiësta in Barneveld,met een overnachting bij jullie, was prima! Het hotel ziet er gezellig en sfeervol uit en het personeel is vriendelijk! Wij hebben er heerlijk geslapen in de nette budgetkamer en lekker gegeten van het uitgebreide ontbijt….

Meer beoordelingen