Vier het in Lunteren

Feesten, verjaardagen, baby shower, personeelsfeest…

Heeft u iets te vieren? U bent welkom bij Parkhotel Hugo de Vries. Onze ruimtes zijn geschikt voor allerlei feesten en partijen. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardagsfeest, jubileum, baby shower of een personeelsfeest. Wij helpen u graag om er een bijzonder en onvergetelijk feest van te maken. Kom gerust langs om samen uw wensen door te spreken en de sfeer te proeven.

Maak afspraak

Bedrijfsfeesten en events

Parkhotel Hugo de Vries is een unieke locatie in Lunteren waar u voor een betaalbare prijs een personeelsfeest, vergadering of meeting kan houden. Dankzij onze vele jaren ervaring is ons team in staat een bijzonder event voor u te organiseren. Waarbij alles tot in de details klopt en professioneel wordt aangepakt. Kom gerust langs om samen door te spreken hoe u het event voor u ziet. Wij maken graag een offerte op maat.

Maak afspraak

Kamer restaurant Hugo’s

Kamer-restaurant Hugo’s

U kunt op donderdag, vrijdag en zaterdag aanschuiven tussen 17.30 uur en 20.00 uur.

We hebben een 3 gangen diner met een glaasje bubbels bij ontvangst en 2 drankjes na keuze (Hollandse bar) voor € 35,- p.p

U kan reserveren door te bellen naar 0318-485255 of door te mailen naar [email protected]

 

 

EVENTUELE EXTRA’S

U kunt tot uiterlijk 22.00 uur op de kamer blijven of u kunt de kamer bijboeken voor € 20 per persoon per nacht.

Wilt u s’ morgens een eenvoudig ontbijtpakketje kan dat voor € 7,50 p.p. Deze zetten wij dan s’ morgens om 8.30 uur op de tafel bij uw deur.

 

Menukaart