Vier het in Lunteren

Feesten, verjaardagen, baby shower, personeelsfeest…

Heeft u iets te vieren? U bent welkom bij Parkhotel Hugo de Vries. Onze ruimtes zijn geschikt voor allerlei feesten en partijen. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardagsfeest, jubileum, baby shower of een personeelsfeest. Wij helpen u graag om er een bijzonder en onvergetelijk feest van te maken. Kom gerust langs om samen uw wensen door te spreken en de sfeer te proeven.

Maak afspraak

Bedrijfsfeesten en events

Parkhotel Hugo de Vries is een unieke locatie in Lunteren waar u voor een betaalbare prijs een personeelsfeest, vergadering of meeting kan houden. Dankzij onze vele jaren ervaring is ons team in staat een bijzonder event voor u te organiseren. Waarbij alles tot in de details klopt en professioneel wordt aangepakt. Kom gerust langs om samen door te spreken hoe u het event voor u ziet. Wij maken graag een offerte op maat.

Maak afspraak

HUGO’S KAMERRESTAURANT

Wij beginnen weer met ons kamerrestaurant!

Onze chef-kok heeft gekozen voor pure, maar toch traditionele gerechten met eerlijke en lokale producten om zo ook de lokale ondernemers te steunen! We hebben gekozen voor een kleine kaart om zo verlies tegen te gaan in deze tijden. We vinden het erg leuk dat u er bent en ons helpt!

Heeft u diëten en/of allergieën geef dit bij ons aan, dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden bekijken.

 

Hoe werkt het?

U kan met minimaal 2 personen en maximaal 4 personen op een hotelkamer dineren. U komt zo niet in contact met andere gasten of personeel. Wilt u de menukeuze doorgeven? Stuur een tekstbericht met uw telefoon naar de keuken. Als het eten klaar is zetten wij het op de statafel die buiten uw kamerdeur staat en kloppen we op de deur. Zo kan u zelf uw eten pakken en heerlijk genieten. Mocht u tussendoor een drankje willen of bent u toe aan het volgende gerecht? Stuur even een berichtje naar de keuken en wij regelen het voor u!

Na het diner kan u ook in de kamer blijven slapen en de volgende dag gebruik maken van het ontbijtbuffet voor €37,50 per persoon. Dit kan ook op dezelfde avond nog geboekt worden want de kamer word de volgende morgen weer grondig schoongemaakt voor de volgende gasten.

Mochten er dingen onduidelijk zijn? Bel gerust even naar ons hotel!

Klik hieronder op menukaart om ons complete menu te zien die wij serveren op reservering in ons kamerrestaurant.

Menukaart