Vier het in Lunteren

Feesten, verjaardagen, baby shower, personeelsfeest…

Heeft u iets te vieren? U bent welkom bij Parkhotel Hugo de Vries. Onze ruimtes zijn geschikt voor allerlei feesten en partijen. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardagsfeest, jubileum, baby shower of een personeelsfeest. Wij helpen u graag om er een bijzonder en onvergetelijk feest van te maken. Kom gerust langs om samen uw wensen door te spreken en de sfeer te proeven.

Maak afspraak

Bedrijfsfeesten en events

Parkhotel Hugo de Vries is een unieke locatie in Lunteren waar u voor een betaalbare prijs een personeelsfeest, vergadering of meeting kan houden. Dankzij onze vele jaren ervaring is ons team in staat een bijzonder event voor u te organiseren. Waarbij alles tot in de details klopt en professioneel wordt aangepakt. Kom gerust langs om samen door te spreken hoe u het event voor u ziet. Wij maken graag een offerte op maat.

Maak afspraak

Restaurant Hugo’s

Onze keuken werkt met een kleine kaart met eerlijke en heerlijke (streek)producten voor een leuke prijs! Ons knusse restaurant bestaat uit tien tafeltjes. Dus wees er snel bij als u wilt reserveren voor een diner. Ons restaurant wordt ook vaak gebruikt voor private diners.

 

Ontbijttijden:

maandag t/m vrijdag van 07:00 uur – 09:30 uur.

zaterdag & zondag van 08:00 uur – 10:00 uur.

 

Dinertijden:

U kunt van 17:30 – 19:30 uur gezellig aanschuiven in ons restaurant. (m.u.v. op zondag en woensdag)

In het weekend is het slim om even van tevoren contact op te nemen over het diner i.v.m. feestjes en partijen.

Maak een heerlijke keuze uit onze menukaart en laat u verrassen!

Meer weten?