Sfeervolle trouwzaal bij Hugo de Vries

Trouwzaal

Via een brede, klassieke houten trap, betreedt u de trouwzaal om elkaar het 'ja'-woord te geven. Onze romantische trouwzaal, uit 1906, is aangekleed met hartverwarmende kaarsen. U laat uw liefde voor elkaar officieel bezegelen door een ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Ede.

Gasten

De sfeervolle trouwzaal biedt plaats aan 40 gasten, maar is op verzoek uit te breiden tot 55. Komen er meer gasten dan kunt u de grote zaal gebruiken. Bij mooi weer staat de romantische tuin tot uw beschikking. Kortom: een hoop mogelijkheden!

Op de dag zelf zal onze enthousiaste gastvrouw u en uw gasten welkom heten. Voor toespraken of het afspelen van een CD is er een geluidsinstallatie aanwezig met draadloze microfoon.

Bellen blazen of bloemblaadjes strooien mag, maar helaas geen confetti of rijst. Om uw mooiste dag compleet te maken, zijn extra wensen natuurlijk altijd bespreekbaar.

Bezichtigen?

Iedere maandag van 17.00 uur tot 18.30 uur bent u van harte welkom voor een vrijblijvende bezichtiging (een afspraak maken is niet nodig). Wilt graag op een ander moment? Geen probleem, maak gerust een afspraak voor een andere dag.

Tarieven trouwzaal

U houdt het feest bij ons: € 200,-
U houdt het feest op een andere locatie: € 350,-

Nog vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen graag om de mooiste dag van uw leven onvergetelijk te maken!