Trouwlocatie

Tuin

Huwelijksvoltrekking in onze intieme tuin!

Via vlonders, gelegen naast onze romantische vijver, betreden jullie de tuin om elkaar het ‘ja’-woord te geven. Onze intieme tuin zal gestyled zijn naar jullie wensen. Laat jullie liefde voor elkaar officieel bezegelen door een ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Ede. Wij zorgen dat de trouwzaal binnen ook gestyled is waardoor er bij wisselvallig weer er 5 minuten van te voren besloten kan worden waar er getrouwd wordt. We streven er altijd naar om buiten te trouwen.

Header-HugodeVries-bubbels-SI2A0423

Receptie

Na de huwelijksvoltrekking is het voor de gasten het moment om jullie als kersvers bruidspaar te feliciteren en natuurlijk een stukje van de bruidstaart te proeven. Ondertussen reiken onze medewerkers een feestelijk glas bubbels aan jullie gasten uit voor een bijzonder toostmoment. Meer ideeën nodig? We helpen jullie graag.

435web_SusanNoelle2018_WT-002

Diner

Onze koks maken met veel plezier een heerlijk diner. Er zijn verschillende mogelijkheden bijvoorbeeld een uitgeserveerd 3 gangen diner: ga heerlijk zitten, wij zorgen voor de rest. Of ga voor een Walking diner waarbij alle gerechten met een cocktailvorkje te nuttigen zijn. En natuurlijk onze topper: de shared dinning waarbij uw gasten aan mooie lange tafels bourgondisch kunnen dineren doordat wij allerlei gerechten op tafel zetten kunnen uw gasten pakken waar ze zin in hebben! voor ieder wat wils!

Ellen-uitzoeken-389

Trouwfeest

Na een onvergetelijke dag kan het feest losbarsten en kunnen de voetjes van de vloer. Willen jullie iets bijzonders? Laat dan de gasten ontvangen met een heerlijk glaasje bubbels uitgedeeld door speciale gastvrouwen.

Welke muziek willen jullie graag horen op jullie dag? Gaan jullie voor een DJ of een band? Wij denken graag met jullie mee over de juiste muziek.

Leuk detail deze DJ letters hebben wij zelf en hangen ook in de feestzaal boven de dj-set, tijdens het feest, erg gaaf!

 

Bruidssuite-hugodevries

Bruidssuite

Liever geen zorgen om een glaasje meer, een dure taxi of om het halen van de laatste trein? Blijf dan bij ons overnachten en verleng zo jullie huwelijksfeest met een overnachting en ontbijt voor jullie gasten. Heerlijk nagenieten van een fantastische bruiloft onder het genot van een uitgebreid ontbijt met familie en vrienden is dé manier om jullie eerste dag als man en vrouw in te luiden. Wij hebben 38 ruime kamers beschikbaar. Voor een romantische huwelijksnacht staat uiteraard de bruidssuite tot jullie beschikking!