Beleef het zelf in Lunteren

Bart-Jan & Arina 09/12/2019

Wat een super locatie zeg! Alles was mogelijk qua aankleding en verdeling in de zalen, niets was te gek! Alle gasten hebben het mega goed naar hun zin gehad (en wij natuurlijk ook :)) en we hebben nog lang te horen gekregen hoe goed alles verzorgd was bij Parkhotel Hugo de Vries! Nogmaals onwijs bedankt voor alle goede zorgen!

Astrid & Vincent 09/21/2019

Ellen en haar staf hebben ons echt geweldig geholpen! Van het begin tot het einde, alles was mogelijk en ze dacht overal met ons mee. Ze hebben ons werkelijk een fantastische dag gegeven en ik zou het zo weer opnieuw doen đŸ™‚ Het team wat er is weet precies hoe en wat, de keuken maakt mooie gerechten en het feest was een toppertje. Enige nadeel: het ging veeeeeeeel te snel!! Dank lieve mensen!

Freek & Marjon 03/29/2019

Wat een geweldige dag! Een mooie locatie met een fantastisch team wat ervoor heeft gezorgd dat wij zorgeloos konden genieten. Van de voorbereiding in de zaal boven, de ceremonie in de barn, het heerlijke diner (shared dining) tot het feest ’s avonds was alles fantastisch geregeld en heel mooi aangekleed door het team van Hugo de Vries. In de voorbereiding werd echt met ons meegedacht om dit de mooiste dag van ons leven te maken!

Gusto & Joyce 09/19/2019

Wij hebben op onze trouwdag geen stress gehad omdat, ze alles top geregeld hebben en overal in meedenken. Alles was mooi aangekleed. Het eten was top. Ook is de locatie mooi omdat je zowel binnen als buiten kan zitten. Wij hebben de ceremonie buiten in de tuin gehouden.
Hugo de Vries raden wij echt aan als locatie voor je bruiloft als je een onvergetelijke dag wil hebben.

Cor & Jenneke 02/05/2019

Super fijne locatie en fijne mensen waar we mee hebben gesproken. Bij Hugo de vries kregen we echt het gevoel dat het onze dag was. Kortom een echte aanbeveling.

Lineke & Karin 09/09/2019

Hugo de Vries heeft alles fantastisch tot in de punten verzorgd! Alles naar wens gemaakt, tot in details. Niks was te veel! Eten was voortreffelijk en iedereen heeft er van genoten. Er werd echt geluisterd naar wat je graag als bruidspaar wenst. Echt een aanrader!!!

Robin & Robbie 06/14/2019

Wat was onze bruiloft ontzettend goed geregeld! We hebben echt een zorgeloze dag gehad en ook onze ceremoniemeesters hebben lekker van de dag kunnen genieten door de goede ondersteuning van het personeel. Ze snappen bij Hugo de Vries precies wat je wil betreft de aankleding en alles kan en wordt mogelijk gemaakt. Zeker geen spijt van de keuze voor deze locatie. De mooiste dag van ons leven!

René & Bo 08/04/2018

We hebben een ontzettend mooie bruiloft gehad bij jullie. Van start tot eind was het super geregeld. Een prachtige ceremonie in de bloeiende tuin, heerlijk gegeten en een top feestje gevierd! Geen vraag was te gek en alles zag eruit zoals ik in m’n hoofd had. Top uitvoering van alle ideeĂ«n. Mochten we ooit een jubileum vieren dan is onze keuze voor locatie absoluut weer bij jullie.

Liefs,

Bo & René

Wouter & Marieke 08/25/2017

Wij hebben absoluut een onvergetelijke bruiloft gehad! Alles was super geregeld en we waren erg tevreden!

Wie weet tot ooit

Groetjes

Wouter en Marieke van der Straten