Beleef het zelf in Lunteren

Femke en Daniel 09/05/2020

Wat een ge wel dige dag hebben wij mogen hebben bij Parkhotel Hugo de Vries afgelopen 5 september 2020!

Van het vriendelijke ontvangst tot de geduldige lieve mevrouw die ons alle tijd gaf om weer in te pakken. Jullie mogen zo trots zijn op jullie geweldige getallenteerd team die allemaal 300% hebben gegeven. Niets was te veel of te gek alles zag er prachtig uit!

We zouden het zo weer overdoen! Heel heel erg bedankt!

Jaap en Joska 03/07/2020

Wat hebben wij, ondanks dat we midden in de corona crisis trouwde, een geweldige dag gehad bij Parkhotel Hugo de Vries. Van de ceremonie, het diner tot aan onze receptie; alles was in de puntjes geregeld, het eten was heerlijk en alles was prachtig gedecoreerd door het lieve personeel. Voor onze gasten was Hugo de Vries een onbekende locatie, maar wat was iedereen enthousiast en positief over deze pracht locatie. Een echte aanrader!

Gert & Janita 07/25/2020

Ja het was een fantastische dag! We hebben echt genoten, alles wat super geregeld. Geen op of aanmerkingen, eten was er genoeg, drinken was er genoeg, echt super geregeld!
Team Hugo de Vries, echt toppers.

Vincent en Jeanette 11/07/2020

Bedankt Ellen en crew dat jullie onze bijzondere dag zo fantastisch hebben begeleid.
De bediening, het eten en de aankleding was helemaal zoals wij gehoopt hadden.
Jullie hebben onze dag nog mooier gemaakt.
Groetjes Vincent en Jeanette.

Bart-Jan & Arina 09/12/2019

Wat een super locatie zeg! Alles was mogelijk qua aankleding en verdeling in de zalen, niets was te gek! Alle gasten hebben het mega goed naar hun zin gehad (en wij natuurlijk ook :)) en we hebben nog lang te horen gekregen hoe goed alles verzorgd was bij Parkhotel Hugo de Vries! Nogmaals onwijs bedankt voor alle goede zorgen!

Astrid & Vincent 09/21/2019

Ellen en haar staf hebben ons echt geweldig geholpen! Van het begin tot het einde, alles was mogelijk en ze dacht overal met ons mee. Ze hebben ons werkelijk een fantastische dag gegeven en ik zou het zo weer opnieuw doen 🙂 Het team wat er is weet precies hoe en wat, de keuken maakt mooie gerechten en het feest was een toppertje. Enige nadeel: het ging veeeeeeeel te snel!! Dank lieve mensen!

Freek & Marjon 03/29/2019

Wat een geweldige dag! Een mooie locatie met een fantastisch team wat ervoor heeft gezorgd dat wij zorgeloos konden genieten. Van de voorbereiding in de zaal boven, de ceremonie in de barn, het heerlijke diner (shared dining) tot het feest ’s avonds was alles fantastisch geregeld en heel mooi aangekleed door het team van Hugo de Vries. In de voorbereiding werd echt met ons meegedacht om dit de mooiste dag van ons leven te maken!

Gusto & Joyce 09/19/2019

Wij hebben op onze trouwdag geen stress gehad omdat, ze alles top geregeld hebben en overal in meedenken. Alles was mooi aangekleed. Het eten was top. Ook is de locatie mooi omdat je zowel binnen als buiten kan zitten. Wij hebben de ceremonie buiten in de tuin gehouden.
Hugo de Vries raden wij echt aan als locatie voor je bruiloft als je een onvergetelijke dag wil hebben.

Cor & Jenneke 02/05/2019

Super fijne locatie en fijne mensen waar we mee hebben gesproken. Bij Hugo de vries kregen we echt het gevoel dat het onze dag was. Kortom een echte aanbeveling.