Beleef het zelf in Lunteren

Wouter & Sabine 10/07/2020

Onze trouwfotograaf wees ons op Hugo de Vries als trouwlocatie. We waren opzoek naar een mooie, gastvrije locatie, waar we voor een goede prijs konden trouwen en waar ze met ons mee zouden denken. En dat was precies zo. Ondanks corona hebben we een prachtige dag gehad bij Hugo de Vries. De aankleding paste goed bij ons en de bediening is uitstekend. Ook het shared diner was top, echt een mooie afsluiting van de dag.

Elco en Elise 15/10/2020

Ondanks alle Corona-maatregelen heeft Parkhotel Hugo de Vries met ons meegedacht om toch een geweldige bruiloft neer te zetten. Wij waarderen het enorm en zijn super blij dat onze dag door kon gaan! De service en het contact is heel goed met het personeel. En niet te vergeten: de versiering, het eten was echt super!

Brian & Mathanja 26/09/2020

Zaterdag 26 september 2020 hebben wij hier mogen trouwen.
Een geweldig diner gehad, een feest om nooit te vergeten, overnachting met onze gasten met als afsluiter een heerlijk ontbijt. Wat was het top geregeld, niets was teveel. Alleen maar lof van onze gasten die meer dan heerlijk hebben gegeten en heerlijk hebben geslapen op meer dan comfortabele bedden.

Duizendmaal dank dat mede dankzij jullie onze dag geweldig was!

Mieke & Yoeri 09/09/2020

Wat hebben wij ontzettend genoten.
Hugo de Vries is een prachtige locatie met een gezellige en warme sfeer.
Alles was precies zoals we in gedachten hadden.
Het team van Hugo de Vries is enthousiast en meedenkend.
Daarnaast was het eten voortreffelijk.
Van begin tot eind hebben we een onvergetelijke dag gehad.

Willen jullie een romantische, warme, gezellige locatie die jou als bruidspaar voorop zet dan is Hugo de Vries een echte aanrader!

Gerben en Melanie 25/09/2020

Hugo de Vries is toegankelijk en denkt goed mee om er een onvergetelijke dag van te maken. De locatie is van zichzelf al erg sfeervol en het personeel is vriendelijk. Wij vonden het erg fijn dat er ook praktisch werd meegedacht en in overleg is er veel mogelijk.
Fijne ervaring voor een goed huwelijksfeest!

Femke en Daniel 05/09/2020

Wat een ge wel dige dag hebben wij mogen hebben bij Parkhotel Hugo de Vries afgelopen 5 september 2020!

Van het vriendelijke ontvangst tot de geduldige lieve mevrouw die ons alle tijd gaf om weer in te pakken. Jullie mogen zo trots zijn op jullie geweldige getallenteerd team die allemaal 300% hebben gegeven. Niets was te veel of te gek alles zag er prachtig uit!

We zouden het zo weer overdoen! Heel heel erg bedankt!

Jaap en Joska 03/07/2020

Wat hebben wij, ondanks dat we midden in de corona crisis trouwde, een geweldige dag gehad bij Parkhotel Hugo de Vries. Van de ceremonie, het diner tot aan onze receptie; alles was in de puntjes geregeld, het eten was heerlijk en alles was prachtig gedecoreerd door het lieve personeel. Voor onze gasten was Hugo de Vries een onbekende locatie, maar wat was iedereen enthousiast en positief over deze pracht locatie. Een echte aanrader!

Gert & Janita 25/07/2020

Ja het was een fantastische dag! We hebben echt genoten, alles wat super geregeld. Geen op of aanmerkingen, eten was er genoeg, drinken was er genoeg, echt super geregeld!
Team Hugo de Vries, echt toppers.

Vincent en Jeanette 11/07/2020

Bedankt Ellen en crew dat jullie onze bijzondere dag zo fantastisch hebben begeleid.
De bediening, het eten en de aankleding was helemaal zoals wij gehoopt hadden.
Jullie hebben onze dag nog mooier gemaakt.
Groetjes Vincent en Jeanette.