Beleef het zelf in Lunteren

Henry en Rianka
22/10/2021

Wij hebben heel erg genoten van onze bruiloft bij Parkhotel Hugo de Vries, de service was top en de communicatie verliep heel soepel, het eten was heerlijk en we hebben een overnachting erbij gehad in een supermooie kamer met heerlijk ontbijt de volgende ochtend.
We hebben veel complimenten gehad van onze familie en vrienden over dat het zo’n mooie en gezellige locatie is!

Jeffrey en Linsey
16/10/2021

Wij hebben van locatie moeten switchen en kwamen toen bij Parkhotel Hugo de Vries uit. Vanaf dag 1 hadden wij een goed gevoel bij hen. Alles werd ons uit handen genomen. De locatie zag er prachtig uit en ook werd goed meegedacht. Wij zijn super blij dat wij bij jullie terecht zijn gekomen en kunnen het elk nieuw bruidspaar aanraden! We hadden een TOP dag.

Bas en Jessica
27/07/2021

In één woord geweldig!
Wat een fijne, knusse, gezellige locatie is Parkhotel Hugo de Vries, met als hoogtepunt de barn en de tuin.
Ellen, Anoek en het overige personeel doet er alles aan om er de perfecte dag van te maken!
Onze familie en vrienden voelden zich gelijk helemaal thuis.
En wat een mooie styling in eigen beheer!
Wij kijken met heel veel plezier terug op deze geweldige dagen.
Dank!

Vincent en Mieneke
19/06/2021

Wij hebben een fantastische en liefdevolle dag gehad! Met veel dank aan en zorg van alle medewerkers van Parkhotel Hugo de Vries. Door de enorme passie, liefde en toewijding welke jullie gaven, konden wij zorgeloos genieten van onze trouwdag! ❤

Natasja en Wim
11/06/2021

Het was fantastisch. Jullie hebben ons zo goed opgevangen en dat terwijl het allemaal redelijk last minute was. De locatie is echt prachtig en voor ons was de dag ook om nooit te vergeten.

Elco & Elise
15/10/2020

Ondanks alle Corona-maatregelen heeft Parkhotel Hugo de Vries met ons meegedacht om toch een geweldige bruiloft neer te zetten. Wij waarderen het enorm en zijn super blij dat onze dag door kon gaan! De service en het contact is heel goed met het personeel. En niet te vergeten: de versiering, het eten was echt super!

Wouter Jan en Jessika
10/10/2020

Van begin tot eind (inclusief de onverwachte, verscherpte coronamaatregelen) heeft HDV er voor gezorgd dat alles perfect was geregeld en wij onze dag konden vieren zoals wij dat voor ogen hadden.

Met veel enthousiasme denken zij mee, komen met eigen ideeën en kunnen ze je op veel vlakken volledig ontzorgen.
De locatie, het diner, de aankleding en alles er omheen, gewoonweg perfect!

Wij en onze gasten hebben een onvergetelijke dag gehad!

Ontzettend bedankt voor 10-10-2020!

Brian & Mathanja
26/09/2020

Zaterdag 26 september 2020 hebben wij hier mogen trouwen.
Een geweldig diner gehad, een feest om nooit te vergeten, overnachting met onze gasten met als afsluiter een heerlijk ontbijt. Wat was het top geregeld, niets was teveel. Alleen maar lof van onze gasten die meer dan heerlijk hebben gegeten en heerlijk hebben geslapen op meer dan comfortabele bedden.

Duizendmaal dank dat mede dankzij jullie onze dag geweldig was!

Gerben & Melanie
25/09/2020

Hugo de Vries is toegankelijk en denkt goed mee om er een onvergetelijke dag van te maken. De locatie is van zichzelf al erg sfeervol en het personeel is vriendelijk. Wij vonden het erg fijn dat er ook praktisch werd meegedacht en in overleg is er veel mogelijk.
Fijne ervaring voor een goed huwelijksfeest!