Een betaalbare beleving

Voorbeelden Diner

We werken met vele locale producten! Wij koken puur, eenvoudig maar goed! Ook serveren wij goede hoeveelheden, uw gasten zullen niets te kort komen!

Wilt u het exclusiever of juist eenvoudiger, heel veel is mogelijk en denken wij graag met u mee. We maken dan een menu dat bij u past!

Hieronder hebben wij 3 verschillende manieren van dineren voor u uitgewerkt:

3 gangen diner á € 35,50 per person 

(voorgerecht en dessert is voor iedereen hetzelfde, diëten uitgezonderd, maar uit het hoofdgerecht kunnen uw gasten kiezen. Dit horen wij graag uiterlijk 3 dagen van te voren.)

Voorgerechten € 10,50

Drieluik met Galiameloen en parmaham, rundercarpaccio en Lunters mosterdsoepje met room en spekjes.
*Vegetarische drieluik: Galiameloen, rode bietencarpaccio met geitenkaas en Lunters mosterdsoepje met room.

Hoofdgerechten € 18,50

Zalmhaas uit de oven met sjalottensaus en zeekraal
Twee kipfilets gevuld met bieslookroomkaas, pomodoritapenade en omwikkeld met spek geserveerd met pestoroomsaus
Vleestrio met biefstuk van de lende, varkenshaas, gemarineerde kipfilet met roze peper/wijnsaus
*Vegetarisch hoofdgerecht: Portobello gevuld met pesto en brie ui de oven op een bedje van rucola.

Alles geserveerd met friet rustic, haricot verts omwikkeld met spek en een frisse salade

Dessert € 6,50

Grand dessert dat past bij het seizoen

*Wilt u voor uw gasten breekbrood met huisgemaakte kruidenboter rekenen wij een meerprijs van € 1,75 per persoon bij het menu.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Shared diner á € 38,50 per persoon:

Voorgerechten € 11,50

De voorgerechten worden allemaal als kleine hapjes op tafel gepresenteerd zodat iedereen kan pakken wat hij of zij lekker vind. Het voorgerecht zal bestaan uit:

Stokbrood op tafel met huisgemaakte kruidenboter
Gebakken gamba’s met chilisaus en rucola
Rundercarpaccio van de lende met Parmezaanse kaas, rucola en truffelmayonaise
Lunterse mosterdsoepje met room en uitgebakken spekjes.

Hoofdgerechten € 20,50

Het hoofdgerecht zal op houten planken gepresenteerd worden op tafel met de sauzen apart zodat iedereen kan pakken wat hij of zij lekker vind. Het hoofdgerecht zal bestaan uit:

Zalmhaas uit de oven met zeekraal,
Biefstuk van de lende,
Varkenshaasmedaillons,
Gemarineerde kipfilet

De sauzen die wij hierbij serveren zijn dillesaus en rode wijn pepersaus.
Er zal ook friet rustic met mayonaise, haricot verts omwikkeld met spek en een frisse salade op tafel komen te staan.

Dessert € 6,50

Grand dessert dat aangepast is aan seizoen

———————————————————————————————————————————————————————————————————————-

3 gangen barbecue buffet á € 36,50 per persoon 

Voorgerecht € 3,00 

Lunterse Mosterdsoepje met spekjes en room geserveerd in een flute.

Op het buffet € 27,50 

Diverse soorten broden met huisgemaakte kruidenboter en pesto
Ossenhaascarpaccio met Parmezaanse kaas, gemengde sla, pijnboompitten en truffelmayoniase
Frisse zomerse salade
Rundvleessalade met diverse soorten rauwkost
Friet rustiek
Diverse koude sauzen
Wijko pindasaus

Uw gasten kunnen naar onze BBQ-kok om het volgende te laten bakken op de BBQ:

Zalm met rode ui en citroen
Garnalen met knoflookolie
Groene asperges met olie en zeezout
Op oosterse wijze gemarineerde kippenspies
Mini runderburger met rode ui. (met broodje en diverse garnituren) Dit kan men zelf samenstellen bij onze burgerbar
Biefstukspies

Nagerecht € 6,50 

Grand dessert dat aangepast is aan seizoen