Een betaalbare beleving

Unieke trouwlocatie in gemeente Ede

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! De huwelijksdag is de mooiste dag van jullie leven. Wij van Hugo de Vries begrijpen dat als geen ander. Wij hebben als officieel geregistreerde trouwlocatie dan ook alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken. Niet voor niets hebben al vele bruidsparen bij ons hun dag gevierd. Want een sfeervolle en romantische bruiloft hoeft helemaal niet duur te zijn! Bekijk ons filmpje om een indruk te krijgen van zo’n dag!

435web_SusanNoelle2018_WT-002

Bekijk onze prijzen en arrangementen

Beleef het zelf… Dankzij onze vele jaren ervaring is ons team in staat een bijzondere en feestelijke dag voor jullie te organiseren. Waarbij alles tot in de details klopt en professioneel wordt aangepakt. Kom gerust langs om samen door te spreken hoe jullie de grote dag voor je zien. Wij maken graag voor jullie een offerte op maat.

FH4B1153

Maak kennis met de dames van Hugo de Vries!

Hoi, ik ben Anoek, degene die alles regelt als het om trouwen gaat bij parkhotel Hugo de Vries. Jullie bruiloft is namelijk iets unieks en daar willen wij graag aan bijdragen. Het is een dag om nooit te vergeten. We hebben jarenlange ervaring en helpen jullie graag om er een fantastisch en origineel huwelijksfeest van te maken. Wij werken met vele goede ondernemers uit de trouwbranche en zullen jullie dan ook graag adviseren en inspireren om bijvoorbeeld de juiste weddingsplanner, styling, bruidstaart, trouwauto, trouwjurk, bruidsboeket, fotograaf, videograaf en de muziek te kiezen.

Zoeken jullie nog een mooie locatie voor jullie ceremonie? Kom gerust langs om een kijkje te nemen op onze prachtige locatie!

Ook is het bij ons mogelijk om al jullie gasten bij ons in het hotel te laten slapen! Voor het bruidspaar zelf hebben wij een speciale bruidssuite.

Zijn jullie geïnteresseerd in onze locatie? Bel of mail dan gerust voor een afspraak. Onze afspraakdagen zijn op maandag en woensdag en op donderdagavond.

trap-trouwen

Andere bruidsparen vertellen...

Een dag om nooit te vergeten. Al vele bruidsparen zijn jullie voorgegaan op onze prachtige locatie. Zij vertellen jullie graag meer…