Beleef het zelf in Lunteren

Restaurant Hugo’s

U voelt zich direct thuis in ons huiselijke restaurant met vriendelijke bediening. Een groot aantal gasten komt graag bij Hugo’s voor de heerlijke gerechten die op de kaart staan. De keuken werkt namelijk met veel eerlijke en heerlijke (streek)producten. En maken daar de lekkerste gerechten mee. Komt u proeven?

Openingstijden

Geopend van maandag t/m zaterdag (m.u.v. woensdag). Gasten kunnen aanschuiven tussen 17.30 tot 19.30 uur. (Na 19.30 uur kunnen hotelgasten gebruik maken van onze roomservice)
Reserveren kan via tel:0318-485255 of naar [email protected] 

Restaurant is gesloten van 1 t/m 9 december 2017, 23 december 2017 t/m 7 januari 2018 en 22 december 2018 t/m 6 januari 2019. Verder is het restaurant vaak afgehuurd i.v.m. bruiloften en partijen van 1 april t/m 1 november daardoor beperkt geopend, graag contact opnemen.


Menukaart Restaurant Hugo’s

Onze chef kok heeft gekozen voor pure, maar toch traditionele gerechten met vele eerlijk, lokale producten uit de omgeving. Bijna al onze voor- en hoofdgerechten zijn glutenvrij en zonder toevoegingen daar wij alles vers maken.

Wilt u graag dingen combineren van de kaart is dat geen probleem.

Voorgerechten

Broodje met kruidenboter € 3,50

Lunterse mosterdsoep met room en uitgebakken spekjes, geserveerd met Naturobrood € 4,25 (vegetarisch zonder spekjes) (niet glutenvrij)

Een pannetje met (gepelde) gamba’s gebakken in knoflookolie € 7,00

Zalmtartaar met gemengde salade en limoenmayonaise € 9,25

Carpaccio van de lende met rucola, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en ceasardressing € 9,50

Chef’s carpaccio met boerenbeenham, huisgemaakte croutons, honingmosterddressing en gemende sla € € 8,50

Hoofdgerechten.

Van alle onderstaande gerechten kunnen wij ook een maaltijdsalade maken, met diverse soorten rauwkost, huisgemaakte croutons en dressing van de chef. Geef het aan bij onze bedieningsmedewerker! € 12,50

Portobello gevuld met pesto en brie uit de oven met honing van onze lokale imker! € 12,50

Kipfilet gevuld met bieslookroomkaas en pomodori tapenade omwikkeld met katenspek, geserveerd met pestoroomsaus. € 15,50

Zalmhaas uit de oven met zeekraal, citroen en dillesaus. € 18,00

Rose gebakken varkenshaasmedaillions met haricot verts en pepersaus. € 18,50

Getrancheerde biefstuk van de lende met spek, ui, champignons en rode wijn saus. € 18,50

Al onze hoofgerechten worden geserveerd met een frisse salade en friet rustiek met mayonaise.

Dessertkaart

Chocolademousse met verse aardbeien en witte chocoladeschaafsel € 4,75

crème brulee met gekarameliseerde kaneelsuiker € 4,50

Vanille ijs met bosvruchtencoulis en bastogne crumble € 5,75

Fruitcoupe met vers fruit van de dag € 4,75 (glutenvrij)

Irish koffie € 6,00

Wilt u een andere speciale koffie is dat uiteraard ook mogelijk!